Friday

Rumble Tuff: Serene Express Duo (Twin Valve) Double Breastpump



Brand New Rumble Tuff Breastpump VERSI TERBARU (NEW VERSION) Pada Harga Runtuh!
memperkenalkan...

Rumble Tuff: Serene Express Duo (Twin Valve) Double Breastpump


Versi Terbaru?
Ya, versi terbaru (market price RM599.00) dengan double valve, suction lebih kuat dan lebih senyap, berbanding versi lama (market price RM569.00)


10 Sebab Kenapa Rumble Tuff  Serene Express Duo Sebagai Pilihan Pump Anda
  • Ringan (berat motor ~ 0.35kg shj), muat utk masuk dalam handbag, jadi mudah utk di bawa ke mana-mana
  • Tiubnya boleh diubah suai samada mahu buat single pam jika mengepam sambil anak menyusu atau double pump (sesuai ketika bekerja)
  • Boleh convert electric kepada manual dan sebaliknya
  • Portable, sebab boleh menggunakan bateri jadi boleh pump di dalam kereta waktu travel
  • Harga yang berbaloi berbanding pump yang seangkatan
  • Ada warranty 1 tahun
  • Bilangan parts yang sedikit jadi mudah untuk pasang 
  • Ada LCD display yang user friendly (display screen akan menunjukkan bahawa anda dalam stimulation mode atau pumping mode)
  •  Corong pump mcm ada cushion, jadi during pumping takde sakit sangat
  • Kurang risiko susu termasuk pam berikutan susun atur valvenya

Apa lagi yang best...?
- Memory Alarm yang akan mengingatkan kita waktu pam yang seterusnya
- Memory yang menyimpan favourite mode pengepaman anda



Apa kata mereka yang telah menggunakan Rumble Tuff Electric Breast pump Duo..

"Koleksi barang kesayangan yang terbaru Rumble tuff duo breast pump. Boleh digunakan secara elektrik, bateri  mahupun manual 3 in 1. cuma bila convert ke manual tak sebest macam Avent. Motor die pun tak besar dan tak berat. Dari segi bunyi pulak tak tau nak comment bising ke idak Tapi takde lah irritating sangat ...kira ok lah dan Yang paling penting harganya yang murah." ~ Siti Raudhah~

Lagi review...


Nak dpt harga runtuh? Kindly send your detail, name and contact no. to : ummu.humaira@yahoo.com 

Beli dengan kami, anda bukan saja dapat pump tapi anda juga dapat FREE Postage ke Semenanjung dan Free 25pcs breastmilk storage bag



Ada lagi yang best....
Kami nak beri hadiah berbaloi- baloi untuk mereka yang mahukan pump ini dengan lebih penjimatan dengan pembelian berpakej berikut:


Breastpump Mini Package :
**********************************************
With this package, you will receive:

1) 1 unit of Rumble Tuff - Duo Electric Breast Pump 

2) 12 bottles of Jingle Jungle breastmilk storage (worth RM59.80)

3) 25pcs of Jingle Jungle breastmilk storage plastic bags and (worth RM12.90)



Breastpump Standard Package :
**********************************************

With this package, you will receive:  

1) 1 unit of Rumble Tuff - Duo Electric Breast Pump set

2) 10 bottles of Jingle Jungle breastmilk storage (worth RM41.50)

3) 3pcs Ice pack (RM15.90)

4) RM10 voucher to shop at Little Precious Garden x 1 (RM10.00)


5) 1 Autumnz/Jingle Jungle Cooler Bag 




Breastpump Combo Package :
************************************************
With this package, you will receive:

1) 1 unit of Rumble Tuff - Duo Electric Breast Pump

2) 1 set of Breastfeeding supplement for 1 months by Shaklee (worth RM80)

3) 1 set of Jingle Jungle breastmilk storage solutions set which consists of 1 Elegante Mom multifunctional (breastpump) bag, 1 Elegante Mom cooler bag, 6 bottles and 3 icepacks 

(worth RM119.90)



Stok adalah terhad, preorder sekarang sebelum terlambat, emailkan pada kami detail anda:
ummu.humaira@yahoo.com


Rumble Tuff Duo Breast Pump designed to focus on 7 Key Areas to address breastfeeding mother's pumping needs. 

Efficiency 

Time is valuable to a breastfeeding working mother. Thus Rumble Tuff breast pump is designed with high efficiency vacuum and it is fine tuned to achieve a more effective vacuum power and time interval for both Stimulation and Expression cycle. 

Easy To Use

Rumble Tuff Breast Pump functions control is simplified to less than 3 steps. Mother can control the functions easily. Besides, the memory function allow your to set your pumping pattern making your pumping session relaxing and enjoyable.

Comfortable

This duo breast pump allows mother to control the vacuum power through the Vacuum Adjustment Wheel. Mother can tune it to the vacuum level the feel most comfortable. Furthermore, the Silicon Shield provides extra comfort if mother has engorgement or sensitive breast

Portability

Rumble Tuff Duo Breast Pump itself without accessories is weight at 350grams (0.35kg). It comes with Manual-Pump Diaphragm kit allowing mother to convert into manual pumping in case of electricity power failure or other power options are absented.

Lower Noise Level

This breast pump has a lower Noise Level compare to some Major Brands at its same range and technology; without sacrificing the pumping efficiency.

Quality Assurance

Rumble Tuff has more than 10 years of business experiences. They appreciate the trust customers place on their hand to benefit customers' precious baby. Rumble Tuff uses the best and safest materials to produce their breast pump and tested every breast pump before it leaves their factory. Rest Assured, the materials used are BPA-FREE.

Choices Of Life

Rumble Tuff understands that their customers come from all walk of life. Thus, the breast pump they designed ensure mothers are able to use it in different kind of environments such as working, traveling, shopping or at home. The breast pump size is small, weight is light, power options either AC adapter or AA Battery (4 x AA Batteries - Battery Not Included When Your Purchase); the choice is always yours.

Items available in the breast pump box

Rumble Tuff Duo Breast Pump Motor (~0.35kg) x 1
Expression Collection (Breast Shield Set) x 2
Manual Diaphragm (Convert To Manual Pump) x 1
Bottle Adapter Kit x 2
AC Adapter x 1
Tubing with duo adapter x 1
Valve And O-Ring x 2
Non Woven Bag x 1
Rumble Tuff User Manual x 1

1 YEAR WARRANTY



33 comments:

Anonymous said...

Salam.blh email sy.mcm mn nk.order Brestpump ni..if sy blh cod.sy.nk urgent.
Email sy Terarosa_364@yahoo.com

cHe_nA on March 8, 2013 at 7:31 AM said...

Ada lg x offer ni?

Ummi Ili on March 8, 2013 at 9:36 AM said...

cHe_nA, ade lagi offer ni sis, jika berminat terus emailkan order ke: ummu.humaira@yahoo.com

Anonymous said...

Mini package ready stock or preorder?

Ummi Ili on April 7, 2013 at 4:10 PM said...

Sis, stok pada supplier pun sold out, hari jumaat ni baru smpi stok baru tp hanya utk org yg dh booking dh buat payment je sbb stok yg smpi pada supplier sgt limited, kalau sis berminat boleh terus emailkan order pada : ummu.humaira@yahoo.com, nnt sy reply with details.

Anonymous said...

salam.. nak tanya mini package still ada stok lagi ke? saya nak order bole x?

Anonymous said...

Kak umi...ready stok ade tak?
Sya bminat! Package combo

Ummi Ili on June 28, 2013 at 1:55 PM said...

Price updated, kindly check.

Anonymous said...

Salam kak...
Klu order skrg bila boleh dapat?
Tq..

Anonymous said...

hie..standard package ada lagi tak?

Ummi Ili on July 9, 2013 at 8:26 PM said...

hi we are opening for 2nd batch preorder, confirm order and payment before/on 15 july 2013, if you are interested, please email to ummu.humaira@yahoo.com

now left 6 unit only.

Anonymous said...

yg ni ada lg tak

Ummi Ili on July 16, 2013 at 1:31 PM said...

ade lagi sis, hari ni last day kami lanjutkan preorder utk 2nd batch.

Diyana on July 17, 2013 at 9:16 AM said...

3rd batch promo akan ada x lepas ni?

Ummi Ili on July 17, 2013 at 12:13 PM said...

diyana, ade sis start 20-26 july, nnt sy update

Anonymous said...

Salam tuk rumble tuff breaspump yang preorder tu bleh dapat bile kalau saya bayar harini?

Ida Irdayu Binti Roslan Bakri on July 25, 2013 at 2:28 PM said...
This comment has been removed by the author.
June said...

3rd batch pre-order ada lagi? Kalau saya bayar hari ini, bila boleh dapat? Bila 4th batch pre-order? Ada warranty tak?

Ummi Ili on July 31, 2013 at 10:25 AM said...

Hi June,

3rd batch dh closed dear, ye ade utk 4th batch starts 1/08/13 until 18/08/13. Warranty 1 year.

Anonymous said...

Asslmlkm, nk tny yg 4th batch da open ke 4 pre order? Ada yg ready stock x? If ada sy nk bli..time kasih

Ummi Ili on August 6, 2013 at 4:21 PM said...

Wa'alaikumsalam, yes dh open sis, jika berminat boleh terus email kepada: ummu.humaira@yahoo.com, jangan lupa utk tinggalkan no contact waktu email nnt. tq.

Lisa said...

Assalamualaikum...

Sye dah send email to order ytd..pls confirm receive.

Thanks

Azrina said...

salam...kalo i nk order yg mini package tu bole lg ke?

Ummi Ili on August 20, 2013 at 6:30 AM said...

Wa'alaikumsalam Pn Azrina,

ye masih boleh, order and payment due esok (21/8/13), mohon emailkan order puan pada kami berserta no contact.
Email: ummu.humaira@yahoo.com

shida ariffin on August 23, 2013 at 8:58 AM said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Saya dah send email utk pre order 5th batch..nnti reply detail ye..tqvm..

Siti Nuraini Amran on September 5, 2013 at 6:27 PM said...
This comment has been removed by the author.
Siti Nuraini Amran on September 5, 2013 at 6:27 PM said...
This comment has been removed by the author.
Siti Nuraini Amran on September 7, 2013 at 6:00 PM said...

Salam..saya dh sent email on details of payment for my order..do check ur email n get back to me asap..thank you

Anonymous said...

Combo package masih ada?

Ummi Ili on November 29, 2013 at 2:10 AM said...

ye ade. mohon emailkan pada kami: ummu.humaira@yahoo.com pesanan anda. tq.

may goh on March 28, 2014 at 1:56 AM said...

halo halo ,nak tanya combo package ada lagi x ?

Anonymous said...

Saya dh sent email utk tanya harga...

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */