Tuesday

Autumnz


Breastpump: Autumnz

Mommy Back on Job Package
Package I
This set include:
1 set Autumnz - Marvel Single Electric Breastpump *BPA Free* (normal price: RM359.00)
1 box Autumnz Reusable Ice Pack (consist of 3packs) (normal price: RM23.00)
6 packs Autumnz Breastmilk Storage Bottle (normal price: RM25.00)
1 Autumnz Fun Foldaway Cooler Bag (normal price: RM18.90)

Only RM360.00 (You save: RM65.90)



Package II 

1 set Autumnz - Ultimate Double Electric Breastpump *BPA Free* (normal price: RM499.00)
FREE:
1 box Autumnz Reusable Ice Pack (consist of 3packs) (normal price: RM23.00)
6 packs Autumnz Breastmilk Storage Bottle (normal price: RM25.00)
1 Autumnz Chick 2-in1Covertible Cooler Bag (normal price: RM28.90)

Only RM489.00 (You save: RM86.90)

16 comments:

lalola said...

breastpump ni ade lagi x? kalau rosak,contohnye pump die rosak or valve yg kecik tu rosak,kt mane nk beli ganti die? sbb jarang jumpe brand ni..

Ummi Ili on July 15, 2012 at 8:48 PM said...

lalola, ade lagi breastpump ni, alat ganti setakat ni sy ambik dr supplier jugak cth mcm venting valve yg kecik tu ade spare part die RM6/2pcs.

lalola said...

akak dok area mane ye? ke ade kedai? boleh saye pegi tgk..ambil terus..
saye ni xbiase beli on9..huhu.. ade sikit risau lah..

Anonymous said...

Salam.. Ade lg x package 2? Pos ke kuching brapa rm? Tq.. Noor (allyce_as@yahoo.com)

Ummi Ili on September 10, 2012 at 12:36 PM said...

Wa'alaikumsalam,

Noor sy dh reply order awak ye, kindly check email. thanks dear.

azrin kamisan on November 19, 2012 at 2:46 PM said...

autumnz pakej 2 iin ade stok lagi ke?..

Ummi Ili on November 20, 2012 at 2:25 PM said...

azrin kamisan,

pakej 2 ade stok lagi...

asmah said...

Saya nak beli pakej 2 ade lg x? 0148547574 asmah.

sal on February 7, 2013 at 3:09 PM said...

salam..yg pakej 1 tu ade lg x..?

Ummi Ili on February 7, 2013 at 4:41 PM said...

Dear Sal,

yes ade lagi.

sal on February 8, 2013 at 9:18 AM said...

sory nk tny...suction die bole adjust x..?n psl spare part tu nk bli kt mne ye...?atau bole order spare part jgk nt..?

Ummi Ili on February 8, 2013 at 10:08 AM said...

Sal,

suction die boleh adjust, ade 8 level suction yg boleh dipilih. spare parts boleh beli di sini dear tp perlu preorder, biasa it will takes only 3-4 days to received.

sal on February 8, 2013 at 11:45 AM said...

ouh..tq...promotion ni smpai ble...?

Ummi Ili on February 8, 2013 at 11:57 AM said...

insha Allah ni mmg pakej tetap dear. can place order anytime but have to confirm stock from time to time, kalau sy takde stok, bole preorder, will takes only 3-4days to receive new stock.

Shina on March 20, 2013 at 11:01 AM said...

Sy berminat dgn package one. Sila bgtau saya cara cara utk membeli. Tq. No saya 0162327975

Unknown on April 11, 2013 at 7:42 PM said...

saya berminat utk pakej ultimate..
tolong sms saya 0196226256 cara utk order

TQ

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */