Monday

Weegro Applique All In Two (AI2) Diaper


Quick Dry Diaper Cover Style
Weegro Applique is Back


Price: RM33/set

Now Only : RM27/set
with 1 soaker set (1pc suede socks + 1pc microfiber insert) 




Brand: Weegro (TM) 
Brand Origin: US 
Made In: China 


Outer Layer: Polyester PUL 
Size Range: 3kg to 13kgs

Size Settings: S, M & L


Grab our promo now

5pcs  weegro diaper cover with 5pcs suede socks + 5pcs microfiber insert
at only RM125
and get FREE 1set washable liner (worth RM25)






42 comments:

hamiDahRecKs on December 18, 2011 at 11:02 PM said...

kalau nk 2 socks each set, berapa rm?

ummu humaira on December 19, 2011 at 9:43 AM said...

hamiDahRecKs, sy dh betulkan harga, RM35 utk 1pc diaper cover + 2pcs microfiber inserts + 2pcs suede socks. tq :)

fzayusop said...

stok ada g ke ni?

ummu humaira on December 28, 2011 at 11:22 AM said...

fzayusop,

semua corak masih ada lagi :)

Anonymous said...

Item received. Thanks.

dee_fakh

Anonymous said...

with 2 soaker sets (2pcs suede socks + 2pcs microfiber inserts)
apa pula maksud yg ini..soory kerana banyak tanyanih

Anonymous said...

salam,kak,kalau nak 2 suede socks + 1 microfiber cmna plak harga dia?>

ummu humaira on February 8, 2012 at 5:14 PM said...

Wa'alaikumsalam,

ambil yg 1 set soaker RM28/pc + 1pc suede RM3. Tq.

pading66 said...

sayang yg nih --with 1 soaker set (1pc suede socks) bagaimana pula fungsi dan kelebihannya berbanding dgn insert bamboo or mcrofibertuh

BRANDED KIDDY WHOLESALE on February 28, 2012 at 9:29 AM said...

kak ada buat wholesale x?

ummu humaira on February 28, 2012 at 9:43 AM said...

BRANDED KIDDY WHOLESALE, ye ade

aes said...

tumpang tanya ;)
ada kedai ataupun blh cod tak ?

Ummi Ili on March 21, 2012 at 11:59 AM said...

aes, yes bole cod di rumah sy. further, kindly email me ya.

Anonymous said...

salam, akak promo ni on lg ke?

Ummi Ili on April 16, 2012 at 11:17 AM said...

ye ade lagi dear..

Anonymous said...

hi kak..apa itu weegro cover style?apa beza dgn pocket diaper?

Ummi Ili on May 31, 2012 at 12:19 PM said...

dear rozie, currently semua stok Weegro cover style dah sold out..
Restok dijangka sampai dalam pertengahan Jun, blh tunggu budget seterusnya.

rozie nordin on June 6, 2012 at 12:50 AM said...

as salam..kakdh sampai ke stok Weegro cover?kalo da gtau saya yer...sy nak order sx ngan bamboo liner dan bamboo chacoal insert yg da promosi hingga akhir bln jun ni kan...

Ummi Ili on June 7, 2012 at 5:28 PM said...

Salam rozie, weegro cover belum smpi lagi dear, tp ade 3-4pcs corak baru, nnt akak update coraknye...

rozie nordin on June 8, 2012 at 1:21 AM said...

ok..kak nk tnya set soaker tu kak da jual x?kalo pakai dgn insert bamboo charcoal....

rozie nordin on June 8, 2012 at 1:27 AM said...

ok..kak nk tnya set soaker tu kak da jual x?kalo pakai dgn insert bamboo charcoal....

Idayu said...

As salam kak.apa beza suede socks ngan insert biasa?

Ummi Ili on June 9, 2012 at 11:44 AM said...

Dear Rozie,
Soaker set tu ade akak jual.. Comprises 1 suede sox + 1 microfibre soaker. Boleh guna dengan bamboo charcoal, lagipun kalau guna bamboo charcoal, xperlu suede sox pun, blh touch kulit baby..

Ummi Ili on June 9, 2012 at 11:51 AM said...

Dear Idayu,
Suede sox tu actually sarung tambahan antara microfibre dan kulit baby.. blh tgk gambar yang paling bawah pada posting di atas.. atas cover (warna orange tu ade 2 insert dlm suede sox. kain jenis soft suede ni sesuai utk buat inner atau liner.

Anonymous said...

adakah harga promo beli 5 pc,tu include postage

Ummi Ili on June 21, 2012 at 12:21 PM said...

you can choose to get free postage for semenanjung, Sabah/Sarawak add RM5 or get FREE 1 set plain liner (worth RM25.

Anonymous said...

berapa postage for semenanjung?

rozie nordin on June 24, 2012 at 10:30 AM said...

kak sy kurakura yg warna purple tu....

Ummi Ili on June 25, 2012 at 9:29 AM said...

Postage via Poslaju:
RM6.50 (up to 2pcs)
RM8.00 (3pcs)

Rozie Nordin: kura2 purple still available.. blh mail/isi borg utk detail ye..

Anonymous said...

salam...kak..baby saye baru 6 bulan..and saye 1st time na beli cloth diapers ni..saye x berape faham sgt..sock tu utk ape??yg saye tahu ade insert n yg cover tu je..

Edward Ng on September 24, 2012 at 1:55 AM said...

Weegro Minky ada stok lagi ke?

Ummi Ili on September 24, 2012 at 12:27 PM said...

Currently we do not have stock for weegro minky.

koko ten on December 19, 2012 at 9:58 AM said...

Assalamu'alaikum puan,
Nak tanya ada tak lagi CD ni?
Terima kasih

Ummi Ili on December 19, 2012 at 3:11 PM said...

Wa'alaikumsalam koko ten,
yg ni ade lagi tp design tak bnyk. Harga promo dh tamat. Now RM23/pc.

wanie on January 29, 2013 at 11:13 PM said...

salam...
kak masih ada lg promosi pakej cd 125?

Ummi Ili on January 30, 2013 at 8:12 AM said...

wanie,

pakej cd 125 dh sold out sbb bamboo charcoal insert currently limited. tp yg RM110 masih ade lagi...

kalau nak bamboo velour liner instead of fleece liner cuma tambah RM10 kepada pakej 110 td then you'll get 5pcs weegro cover with soaker dan 1 set bamboo velour liner.

Anonymous said...

sy nk ode cd rm110,, still available??

Ummi Ili on April 7, 2013 at 4:14 PM said...

sis, skrg sy tgh open preorder utk weegro applique ni, jika berminat 5pcs only Rm110 free postage dan free 1 set liner. tarikh tutup payment 10 april 2013.

jika 10pcs Rm220 free 1pc weegro set dan free postage semenanjung.

harap maklum.

sandy said...

Hi....slmt ptg, sy nk tau 10 design ni msh ada tk stoknya? Blh hubungi sy d no 0138797857 sms/whatsapp @ email; dy_shane84@yahoo.co.uk

Anonymous said...

salam sis,ada lagi promo cd...

Ummi Ili on October 20, 2013 at 6:39 PM said...

ye masih ade promo, tp stok dh habis. kami open utk preorder. dijangka smpi awal bulan 11. buy 10pcs free 1pc dan free postage utk semenanjung.

Anonymous said...

Salam wbt. Ada ready stock? Ke preorder?

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */