Thursday

Baby Binder New Prints Collection


 Baby Binder New Prints Collection 

Updated 01/08/2012:
Dear Valued Customer,
Most of the design or binder set have sold out. Please, I repeat please do not place your order on sold out items.

Only these Design/Colors are available:
Apple 
Cuter then Cute Baby Items 

Clearance!
4-7pcs barut: RM7.5/pc
8pcs above: RM7/pc

Thank you for all your supports!!


Available In 3 Sets!
Baby Blue, Baby Pink & Neutral Sets

Baby Blue Prints Set SOLD OUT
(with 3 prints and 1 solid color)

 Zoo Animals 
 Plaid Blue Brown
 Blue Brown Polka Dot
 Solid Blue



Baby Pink Prints Set - SOLD OUT
(with 3 prints and 1 solid color)


 ABC Pink Brown
 Plaid Pink Brown
 Pink Brown Polka
 Solid Pink

Neutral Prints Set SOLD OUT
(with 3 prints and 1 solid color)
 ABC Brown
 Plaid Brown
 Brown Polka
 Solid Brown

Additional Other Prints
RM9/pc



Available Jenis Tali & Velcro..

17 comments:

didie on December 26, 2011 at 7:10 PM said...

baby binder ni same fungsi ke dengan barut baby? nampak macam kecik dr barut biase tu

ummu humaira on December 28, 2011 at 10:56 AM said...

yes sama, size: 18' x 5.5', depends on baby's size..tp most of the customer yg received bgth barut ni besar...

ainlee on December 28, 2011 at 11:33 PM said...

Apa material kain baby binder ni ya?

ummu humaira on December 29, 2011 at 10:21 AM said...

printed - cotton flannel, sblh dlm 100% cotton/japanese cotton.

ateng on January 1, 2012 at 9:19 PM said...

Hi ummu...nak tanya binder ni in cm berapa ukurannya ye? Utk new born sesuaike?

ummu humaira on January 2, 2012 at 11:56 AM said...

Hi Ateng,

Size 18'x5.5', kalau newborn baby yg weight less then 3kg, size ni agak besar tapi kalau 3++kg, size memadai...

ateng on January 10, 2012 at 9:32 PM said...

Saya nak order set neutral rm26 tu dan other prints binder kesemua jenis masih ada ke?

ummu humaira on January 10, 2012 at 9:48 PM said...

Ateng,

ye semua prints masih ada..if interested, kindly isi order form di sebelah kanan blog ye. dan jgn lupe bgth nak jenis tali atau pelekat. tq :)

Anonymous said...

ada lagi set2 ni?

Anonymous said...

boleh tak i combine baby binder ni?

ummu humaira on February 8, 2012 at 5:14 PM said...

yes ade lagi, dan boleh combine...

nurul anizz said...

Assalamualaikum.sy nak swtvyang baby boy tu.camane ek sy nak order?

Anonymous said...

sy nak order neutral set, ada lagi x?

Ummi Ili on March 19, 2012 at 9:48 PM said...

ye ade lg...

JuJu said...

design mana yg ada lg kak?

sal on February 19, 2013 at 3:57 PM said...

salam...baby binder ni ade restock item x...?

Ummi Ili on February 19, 2013 at 4:05 PM said...

Sal, sorry takde dear sbb fabrik die designer, once sold out pada supplier no restok. kire mcm kat butik la, limited :)

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */