Monday

New Design for Baby Binder




New Design for Baby Binder (Barut Baby)



These are the new designs for baby binder (barut baby). 
 Choose and Mix any of these 3 printed designs and 1 plain color 
for each normal set of baby binder.



Note: Each normal set has 4pcs baby binder = RM24/set
All 4pcs to be printed design = RM28/set

Please don't forget to put type of closure string(tali)/velcro(pelekat) when you fill in the order form.

Printed Designs:


Pink Brown Large Dot

Blue Brown Large DotSOLD OUT

Candy Stripes Pink/BrownSOLD OUT

Stripes Blue/Grey - SOLD OUT

Retro Dots - SOLD OUT

Baby Feet and Hearts Blue BrownSOLD OUT

Baby Hands Feet Pin Stripe Pink Brown - SOLD OUT

Giraffes in Scarves

Zoo Animals Blue Brown

Zoo Animals on White - SOLD OUT

Choo Choo Putt Putt Train Car


Plain Colors:

Baby Blue - SOLD OUT


Bright Pink


Baby YellowSOLD OUT


Light Green - SOLD OUT


Brown - SOLD OUT


15 comments:

laila_adzkha on April 20, 2011 at 11:30 PM said...

Comelnye..nsb bby dah bsr..

Anonymous said...

salam saya ada hantar email. tolong rply ye. ni alamt email sy ibn_jusoh@yahoo.com

ummu humaira on April 23, 2011 at 4:02 PM said...

wa'alaikumsalam,

sy dh reply, nnt check email ye. tq :)

HealthChecker on April 29, 2011 at 11:50 PM said...

salam. u mean ETA may 2011 kan? kalo 2010 dh lepas dh. huhuuu.

btw, barut ni pakai tali ke velcro ke buttons? thanks.

ummu humaira on May 1, 2011 at 2:27 PM said...

wa'alaikumsalam,

yes dear 5th may 2011, sorry typing error huhu..tak perasan will change :)

dibuat base on permintaan. you can request nak velcro or tali type mase isi order form.. tq.

Emily Zuraa on May 4, 2011 at 2:27 PM said...

askm kalau saya pilih corak belang pink brown tu or polka dots brown pnk tu , sesuai tak utk baby boy?

ummu humaira on May 5, 2011 at 10:52 PM said...

wa'alaikumsalam Emily zuraa,

regarding design tu actually based on mommy, kalau mommy nye tak kesah, then should be no problem. bg akk comel je warna pink on baby tak kire boy or girl. anak akk yg umor setahun lebih pun ade koleksi cd warna pink huhu...

Emily Zuraa on May 8, 2011 at 6:34 PM said...

askm, saya nk tanya,
1)if barut tu boleh buat besa sikit x? size dia mcm mane ye?
2)kalau nk tempah bedung dgn material dan corak yang sama boleh x?

saya berminat nk tempah :
-1 set barut baby (bertali): plain brown + candy stripes pink/brown + retro dots + baby hands feet pin stripe pink brown
-1 set bedung baby (warna seperti barut diatas).

sila email saya ye. zuraakhalid@gmail.com

thanks.

Anonymous said...

salam, sy nk tau brp cm panjang dan lebar barut? thanks

Zulaikha Mokhtar on August 15, 2011 at 11:37 AM said...

salam.kak, saya nak order set natural baby binder (1 set). Then nak order sekali bedung design yang sama mcm binder tu sekali blh ke?pm saya details n pricing ye kak, appreciate asap pasal sy dah nak due :P emel saya zuel_howen@yahoo.com

fadillah zaki on September 10, 2011 at 5:52 PM said...

Salam,
Saya nak order barut baby 8pcs. Design & qtty ialah;
1. Choo Choo Putt Putt Train Car - 2pcs
2. Retro Dots - 2pcs
3. Zoo Animal on White - 1pc
4. Coo Animal Blue Brown - 1pc
5. Baby Yellow - 2pcs

Pls email saya @ dillazaki@gmail.com :
1. price
2. kalau stock still available

Saya nak due anytime so saya harap dpt feedback cepat ye.. terima kasih.

wanawasha said...

Salam,
Saya nak order baby binder (tali) bole lg tak kak?
- Natural Binder set (1)
plus NORMAL SET
- Choo Choo Putt Putt Train Car
- Blue Brown Large Dot
- Giraffes in Scaves
- Baby Blue
saya dah emel kat akak.
anything akak feedback balik ye. TQ;)

ummu humaira on October 2, 2011 at 3:35 PM said...

Wa'alaikumsalam wanawasha,

so sorry dear yg jenis natural/boy/girl set all sold out.

akk dh reply your email, please check. tq :)

dytia on October 28, 2011 at 10:57 PM said...

assalamualaikum kak
actuall nak tanya - print yg sold out tu tak ada restock ke? ada print lain tak selain yang ada kat page ni *pasal byk kat sini dah sold out

I nak order 1 normal set
all velcro
- baby yellow
- giraffes in scarf
- Candy Stripes Pink/Brown
- Choo Choo Putt Putt Train Car

email I eidrogue at yahoo dot com

JuJu said...

akak.. barut ni ada lagi ke? akak ada fb tak?

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */