Tuesday

Belly Band


Autumnz - Belly Band (Cotton)-Ivory

 RM26.90

"A versatile basic for before, during and after pregnancy"

Soft, smooth and stylish - Autumnz Belly Band is cleverly designed by mothers for mothers and is a must have at every stage of your pregnancy to make you look and feel good.

Features:
  • Allows you to wear your pre-pregnancy clothes longer
  • Smoothes lines from unbuttoned/unzipped pants of jeans
  • Covers any gap between your top and bottom
  • Offers extra tummy coverage when lifting up top for nursing/breastfeeding
  • Supports post-natal tummy as it gets back into shape
  • Wears fold down or in a single layer for more coverage
  • Doubles as a lightweight bandeau top
  • One size fits all
Available in Ivory

Material: Cotton & Lycra

The high cotton content makes this Autumz Belly Band cooling.

 

19 comments:

laila_adzkha on April 12, 2011 at 6:44 PM said...

Mcm best je..

ummu humaira on April 13, 2011 at 3:51 PM said...

mmg best, material die best, selesa dan lembut.

laila_adzkha on April 13, 2011 at 4:16 PM said...

Nk order la tp nk tgk brg2 lain dlu..

ummu humaira on April 13, 2011 at 4:21 PM said...

hehe..bole2 silakan..nursing wear/nursing cover tak nak ke? laila kan nak fully breastfeed baby senang nak breastfeed bile outing :)

ardeefirsya on May 12, 2011 at 11:16 AM said...

macam mana nak pakai. guna zap on ke? or pakai zip

Anonymous said...

Mcm menarik kalau nk bf baby.... mcm mana nk pakai n size dia besar mana? - suriati

ummu humaira on May 30, 2011 at 2:56 PM said...

die one size, bergetah di bhgn tepi, just put on, tak pakai zap on atu tali, cuma getah pada bhgn tepi, serlumkan sj. fabrik die lembut dan sgt selesa.

Shuba Nambiar on July 12, 2011 at 4:17 PM said...

Hello there.. is it still available??

ummu humaira on July 12, 2011 at 7:14 PM said...

Dear Shuba,
Yes, the belly band is still available.. Please check your fb inbox for the details..

Thank you.. :)

Shuba Nambiar on July 12, 2011 at 8:20 PM said...

Dear Ummu,
I'm afraid i didn't receive any information regarding the belly band on my FB inbox.. my FB email address is shubapyaar1@gmail.com
thank you.

ummu humaira on July 12, 2011 at 9:13 PM said...

Dear Shuba,

the belly band is available, if you would like to purchase, kindly fill in the order form. i will reply with the total including postage and with my bank account details. tq :)

efi hepi on November 15, 2011 at 4:44 AM said...

still available ke?warna putih sahaja ke?

ummu humaira on November 15, 2011 at 7:51 PM said...

Dear efi hepi, ada warna lain2, hitam, off white dan grey.. Nnti saya update di blog..

efi hepi on November 20, 2011 at 3:36 AM said...

dear mane gambo nyer?
xpela, i nk order gray kaler 1 piece.nk try dulu.tp i nk browse2 brg lain ye...once dh pilih2 brg i will fill up the form.

Anonymous said...

kak belly belt ni cam bengkung ke

efi hepi on November 20, 2011 at 6:01 PM said...

bukan la.....just nk cover perut preknen.....baju pendek or seluar biasa boleh pkai unbutton.....pkai masa preknen....mana org preknen pkai bengkung

Anonymous said...

masa pntang leh pakai ke

efi hepi on November 23, 2011 at 9:46 PM said...

mmg la boleh pakai masa pantang tapi bukan sebagai bengkung nyer...shirt biasa je...nk tau lanjut leh try google tummy sleeves sama je fungsi

ummu humaira on November 25, 2011 at 9:42 AM said...

efi hepi, thanks tolong jawabkan bg pihak akk :)

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */