Friday

Printed Liner April 2011 Edition



Ready Stock


Get Your Own 
Printed Washable Liner April 2011 Edition Now...


Made From: Anti Pill Fleece Fabric
with 11 Printed Design (Fabric Designer)




Cute Bugs On Squares - sold out



Sports Baby - sold out

Baby Pin ABC - available



Brown Dots On Blue - sold out

 Brown Dots On Pink - available


Bugs And Flowers - sold out


Cute Frog Dots - available


Miracle Baby - sold out


Snowflakes In Dot Green - sold out


Snowflakes In Dot Purple - available


Stars And Planes - sold out

at only 
RM9/pc


OR..
BUY 1 SET of FIVE Pieces..
at only  
RM40/set

Wholesale are Welcome!

18 comments:

laila_adzkha on March 26, 2011 at 9:43 PM said...

Cutenye...

idah said...

boleh order sudah ka?..

ummu humaira on March 31, 2011 at 1:59 PM said...

yes dear, sudah boleh order. for secure booking boleh proceed with payment. tq..

DD said...

stok dah ready?

ummu humaira on April 14, 2011 at 5:13 PM said...

dh, br smpi tadi, pada yg dh booking with payment, esk sy akan pos ye. tq :)

watie said...

nak tahu saiz yg barut baru ni? nak order kene tulis nama barut tu ker? kalo bayar esok hari ape boleh dapat?

ummu humaira on April 24, 2011 at 8:34 PM said...

salam watie,

sy dh reply through email. nnt pls check email ye.

thanks :)

Adeq Norzuani on May 2, 2011 at 3:33 PM said...

Salam kak ummu, klu saya order Precious Trial Box B n stay dry liners, pakai the same postage ke? coz adeq stay kat sabah

ummu humaira on May 2, 2011 at 4:29 PM said...

wa'alaikumsalam adeq,

kalau nak add stay dry liners 1 set, kena add RM2 utk postage dan kalau ke sabah Precious Trial Box B = RM103 + RM2 = RM105. tq.

Adeq Norzuani said...

Can i ask the total price for the item yg adeq tanya kakak td including postage? tq

ummu humaira on May 2, 2011 at 7:29 PM said...

adeq, sorry td akk lupe nk include skali 1 set liner.

ok kalau adeq order:
1) 1 set Precious Trial Box B : RM100
2) 1 set plain liner : RM25
3) Additional postage sabah: RM5
Total:RM130

Nur alaina said...

assalamua'laikum,

ummu..sy kembali lagi utk order washable liner,alhamdulillah sy dh delivered 29th March aritu n awl2 tkt nk pakaikan baby CD yg sy beli dari awk..tp skrg dh start pakaikan.mmg jimat n baby pon serasi.

currently sy dh ad 10pcs CD with liners dn nak add lg yg printed liner sbb design die sgt cute.semua design available ker?

ummu humaira on May 3, 2011 at 3:25 PM said...

to Nur Alaina: Congrats 4 the new baby.. :D.. Semua design available.. boleh send order ye..
Nak senang reply mail lama saje utk return cust..

bad said...

Salam...nak tanya tak ada special size for special babies ke yang debab-debab.saiz xxl or xxxl

ummu humaira on May 4, 2011 at 2:00 PM said...

salam bad,

ade jenama ziggiezag. size jumbo. range weight between 14kg-25kg. if interested, boleh terus isi order form dan bgth nak brape pieces. 1pc= RM50 with 2pcs microfiber insert with FREE 1pc liner. tq.

Adeq Norzuani said...

salam kak ummu, dh receive payment?

ummu humaira on May 5, 2011 at 8:14 AM said...

Wa'alaikumsalam adeq,

alhamdulillah akk dh received, terima kasih. akk dh reply email adeq. thank dear :)

evakidstuff on June 21, 2011 at 1:43 PM said...

sis...tlg email sy wholesale price utk washable liner...tqvm

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */