Friday

Diaper Cover - Cluebebe


Diaper Cover Cluebebe


Diaper Cover jenama Cluebebe hadir dalam 2 jenis, iaitu Petite yang boleh dipakai oleh baby dr berat 3kg-8kg, juga Large yg boleh dipakai oleh baby/toddler dr berat 8kg-18kg.

 Large vs Petite Cluebebe Diaper Cover


 Corak Cluebebe Petite:
Egg White

 Elephant Party White

 Orbital White

Price: RM35/pc
 Corak Cluebebe Large: 
Elephant Party Pink

Egg White

 Elephant Party White

 Orbital White

Price: RM39/pc

18 comments:

Anonymous said...

including insert tak??

ummu humaira on March 30, 2011 at 11:40 PM said...

tak, ini diaper cover sj dear.

Anonymous said...

maaf, kurang faham... apa beza diaper cover ni ngan cloth diaper ye?

laila_adzkha on April 2, 2011 at 11:25 AM said...

Cute jgk..sma mcm CD. Bby awk gne ok x?

ummu humaira on April 2, 2011 at 2:20 PM said...

diaper cover adalah salah satu jenis CD, diaper cover biasenye digunakan bersama prefold diapers.

ummu humaira on April 2, 2011 at 2:22 PM said...

Laila, baby gune ok..seronok dpt rasa jenis cd lain... different experience.

soclose2213 on April 2, 2011 at 7:40 PM said...

akak ada jual prefold jgk tak? mcm mana nak guna prefold tu sama mcm liner /microflece

ummu humaira on April 6, 2011 at 6:33 PM said...

currently belum ade lg, nnt sy upload mcm mane nk gune cd cover dengan microfiber insert dan liner/dengan lampin kain putih + liner.

laila_adzkha on April 13, 2011 at 6:40 PM said...

Yg size kecik tu ada 3 corak je ye?

ummu humaira on April 18, 2011 at 10:43 AM said...

ha'ah yg saiz kecik (petite) ade 3 jenis je :)

Ahzalah on May 2, 2011 at 7:59 AM said...

Utk large takde promosi ker kalau beli 5 atau 10?

ummu humaira on May 2, 2011 at 2:31 PM said...

ade, kalau nk emailkan pada sy. utk 5/10pcs siap ade free liner dan free postage. tq.

Anonymous said...

salam..nak tanya,diaper cover ni kalis air ke??maksudnya just tukar insert je ker kalo basah??

ummu humaira on May 24, 2011 at 1:34 PM said...

wa'alaikumsalam,

ye kalis air. hanya tukar insert sj bile basah. unless kalau kotor disebbakan kena poop baby.

Anonymous said...

utk free liner n free postage tu utk pembelian 5/10 pcs je ker??kalo 3pcs harga biasa ye..mcm berminat jer nk try cluebebe ni..

nisah said...

salam kak ummu,saya masih tak faham macamana nak guna diaper cover ni? tolong beri penjelasan sikit..saya budak baru belajar. :)

Anonymous said...

salam..yang ni jenis velcro jer ker?button tak der?sbb lau velcro biasa bila kena najis poop mcm susah sikit nak cuci..saya minat nak beli ni..

ummu humaira on November 4, 2011 at 8:36 PM said...

wa'alaikumsalam,

diaper cover closure jenis velcro sj yg available. snaps belum dikeluarkn lagi oleh supplier.

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */