Tuesday

Precious Jimat Packages


Precious Jimat Packages

Precious Jimat Package A (Mixed Accessories)
  • 2 set Plain color Washable Liner (Normal Price: RM50)
  • 1pc 2 zipper printed wet bag (Normal Package: RM24)
  • 1pc big laundry net (Normal Package: RM7)
  • 1pack Cloth Diapers Laundry Detergent (Normal Price: RM17.90)
  • Free Postage using Pos Laju (Normal Charge: RM12)
Normal Price: RM110.90
Now Only RM100 (Jimat RM10.90)

Precious Jimat Package B (Mixed Accessories)
  • 2 set Plain Liner (Normal Price: RM50)
  • 1 set Bamboo Velour Liner (Normal Price: RM35)
  • 1pc 2 zipper plain color wet bag (Normal Price: RM21)
  • Free Postage using Pos Laju (Normal Charge: RM6)
Normal Price: RM116
Now Only RM100 (Jimat RM16)

Precious Jimat Package C (Mixed Accessories)
  • 2 set Plain Liner (Normal Price: RM50)
  • 1pc Printed Wet Bag with 2 zipper (Normal Price: RM24) 
  • 1pc Big Laundry Net (Normal Price: RM7)
  • 1pc Bamboo Charcoal Insert (Normal Price: RM16)
  • Free Postage using Pos Laju (Normal Charge: RM6)
Normal Price: RM103
Now Only RM90 (Jimat RM13)

Precious Jimat Package D (Mixed Accessories)
  • 2pcs Cute Japan BackPack Bag (Normal Price: RM75)
  • 1pc Plain Color wet bag with 2 zipper (Normal Price: RM20)
  • 1pc Hemp Insert (Normal Price: RM13) 
  • Free Postage using Pos Laju (Normal Charge: RM10)
Normal Price: RM118
Now Only RM100 (Jimat RM18)

21 comments:

hera on January 26, 2011 at 11:25 AM said...

salam,
boleh pilih corak/warna tak?

ummu humaira on January 26, 2011 at 5:12 PM said...

wa'alaikumsalam dear hera,

boleh dear. kalau corak/warna pilihan tu ade dlm stok.

Thanks :)

Anonymous said...

Pakage ni ada beri insert skali ker tak..?

ummu humaira on January 29, 2011 at 8:43 PM said...

Yes dear, package nie include insert sekali, each cd pants comes with 2pcs microfiber insert. Tq.

Anonymous said...

salam..
if choose package ni dan nak tmbh 2-3 produk lain seperti washable liner,wet bag,cd or washing bag, boleh ke? cmana plak harga utk postage?tq.

ummu humaira on January 31, 2011 at 9:22 AM said...

wa'alaikumsalam,

boleh kalau nak tambah side orders selain pakej di atas ni...nnt jgn lupe isi order form ye.

postage berhgantung pada bilangan item dan berat.

Terima kasih :)

Anonymous said...

salam,
Dimana nya lokasi kedai nie...

ummu humaira on February 11, 2011 at 12:02 PM said...

wa'alaikumsalam,

currently kami beroperasi sepenuhnya dari rumah di Penang. inshaAllah dlm tahun ni akan bukak kedai :)

Anonymous said...

salam,

Precious jimat pakej masih ada lagi ke? untuk Pakej A, babyland dan papoose snap/velcro warna apa in stock?

ummu humaira on February 25, 2011 at 6:59 PM said...

Dear,

Currently stok babyland dan papoose yg ade semua dh dibooking, sy tgh tunggu stok baru, inshaAllah smpi dlm hari selasa/rabu ni. Kalau interested boleh terus isi order form dan booking warna yg awak nak with payment, ok?

thanks :)

Qaisara's Smile on March 14, 2011 at 12:16 PM said...

salam,
saya baru nak menggunakan cd...
bleh advise tak?
really appreciated...

ummu humaira on March 15, 2011 at 2:14 PM said...

Wa'alaikumsalam dear Qaisara,

utk mommy yg baru nak berjinak2 dengan cd, sy cdgkan ambik Precious Trial Box A/B. mmg berbaloi. ade 3 jenis cd yg boleh dicuaba, later on bile rase mane yg sesuai utk baby dna mudha utk mommy boleh beli sekalibnyk, lebih jimat :)

Qaisara's Smile on March 16, 2011 at 4:47 PM said...

tq for the advise...
set A tu available lg ke?

ummu humaira on March 16, 2011 at 7:47 PM said...

Precious Jimat Package A, sold out tp kalau Precious Trial Box A, ade lagi.

Boleh tgk di link ni:
Precious Boxes Mix Cloth Diapers

dashj on June 12, 2011 at 8:15 AM said...

salam..

saya berminat dengan precious jimat package D...tp saya xnak printed liner n laundry net...sbb dah ada..boleh tukar 2 item tu dengan insert ...klu boleh sy nk 2 insert hemp n 1 insert bamboo charcoal..boleh x?

ummu humaira on June 12, 2011 at 11:32 AM said...

wa'alaikumsalam dashj,

boleh no probem, nnt please isi order form then detailakn Precious Jimat D nak replace item ape dengan ape. TQ.

dashj on June 20, 2011 at 9:54 AM said...

salam...

tgh nk isi form utk order jimat precious package D tetibe tersangkut tang busha pants..sume sold out, mcm nk pilih...yg size 80 sume xda dah...bila nk available?

ke busha pants utk package tu mmg dah tersedia?saya xkisah tang corak...cuma size tu penting...

Aizam cute on September 10, 2011 at 10:55 AM said...

salam... sya berminat utk order Precious Jimat Package D (Mixed Accessories.blh explain lg x n still available ke

liza on February 11, 2012 at 10:57 PM said...

cd laundry detergent tu ada tsk gbr dia?
blh x infrm dgn sms
jrg online
0129487672

moon said...

masih ada lagi ka package b ni???

Ummi Ili on March 23, 2012 at 11:58 AM said...

moon, utk pakej B dh takde sbb bamboo liner dh sold out. sorry ek.

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */