Wednesday

Cute Japan Backpack Bag


Cute Japan Backpack Bag

Ready Stock



New! Penguin

Brand: Linda Linda
Price: RM40/pc 
Now Only RM35/pc
Buy 2 units RM30/pc



Design Available: Black Cat, Duck, Turtle,  Short Cake, Penguin,  and Pink Bear
 

Please fill up Order Form and state design and units




Features:
1.Colorful, Soft ,Lovely , lightweight portable
2.Super unique and cute cartoon design
4.Perfect bag to store diapers,wipes or a favorite toy, clothes, books and so on to nursery/kindergarten
5.Item dimensions: W24cm x D12cm x H16cm
6.Material:PU leather


12 comments:

Izza-Crystal on December 22, 2010 at 10:02 AM said...

kalau nk booking, tp wat payment next week blh tak...:-))

ummu humaira on December 22, 2010 at 10:07 AM said...

Dear Izza,

no problem, bole buat payment next week asal before 3rd january ye. nnt jangan lupe isi order form k. thanks :)

Anonymous said...

akak..mcm mn nk booking pun..form asyik tk dpt view pun..asyik cannot display..then nk buat mcm mn? n naper tkder no phone yer?email sy tk berbalas pun :(

ummu humaira on January 1, 2011 at 2:08 PM said...

Siape ni ye? tak bernama susah nak trace...kalau tak boleh nak view/submit order form, hntr details nama, alamat postage, no contact, dan pesanan ke ummu.humaira@yahoo.com. No contact mmg akak tak display, biase selepas submit pesanan, baru akk bg no akaun dan contact no. Maaf ye atas kesulitan.

linda = anonymous said...

AKAk..terima kasih kasih dgn respond..mklumla sy ni gelojoh..net plak lembabbbb..

ashraf said...

hi ummu..do u still have stocks for all this cute bagpacks?..i want to order a lot

ummu humaira on April 20, 2011 at 6:29 PM said...

hi, yes we still do have stocks for these bags.

Anonymous said...

ada stok lagi ke?
desin mana still available?
kalu beli beli 3 bag berapa harganya?

Anonymous said...

Semua yg sold out tu cute. Bila ada stock baru gaknye especially bee ngan lady bug

ummu humaira on December 30, 2011 at 12:49 PM said...

Kalau really interested boleh buat preoder. Deposit 50%. tq :)

NunAlifNunAlif on March 30, 2012 at 3:31 PM said...

masih ada stock lg ke beg ni?

Ummi Ili on March 30, 2012 at 3:56 PM said...

NunAlifNunAlif, ye masih available lagi on design yg tertulis available.

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */