Sunday

Barut Baby: All Sold Out


Barut Baby (Baby Binder) 



ALL PRINTS SOLD OUT!
Please do not order.


With Designer Printed Flannel
Specially For Your Newborn Little Cutie Pie...

Material: Cotton Flannel Bercorak & Cotton Flannel Plain Color
Saiz (Medium) : 18" x 5.3"
Jenis: Zap On (Velcro) / Bertali

Baby Boy Set:  All Sold Out
Baby Girl Set: All Sold Out
Neutral Set: All Sold Out



At Only:
 RM24/set 
(1set of 4pcs)


New Designs for Neutral Set
(Each Set has 1 plain Color & 3 printed designs)
Can pick and choose any of these for your neutral set.

 Jungle Friends - SOLD OUT

  Colourful Snowflakes on white - SOLD OUT

Baby Toys Prints - SOLD OUT

WeeWoodland ABC on Cream - SOLD OUT

Zoo Animals on White - SOLD OUT
                 
Plain Colors
Solid Brown - SOLD OUT

 Solid Baby Yellow  - SOLD OUT

Solid Light Green - SOLD OUT

Note: We can only send out your order on baby binder after 2 days when we have received your full payment. Thank you.

35 comments:

mummy vouge on December 31, 2010 at 11:20 AM said...

dear cane kalo i nk bli set barut ni??

ummu humaira on December 31, 2010 at 12:02 PM said...

isi order form di blog ye.
currently cuma tinggal set baby boy and girl sj, yg set neutral dh sold out.

exen said...

salam... aiseyy... baru nak oder yg neutral set tu.. tgk2 dah sold out... agak2 bila nak restock ye?

ummu humaira on January 1, 2011 at 10:16 AM said...

wa'alaikumsalam exen,

yg neutral tu akan restock dlm seminggu gitu, tapi corak mungkin dh berbeza sikit...

ibu_qaisara on January 5, 2011 at 11:57 PM said...

yg neutral color tu dh abis ye..boleh x saya nk tgk gmbr barut jenis bertali..nk tgk jahitan tai tu cmne sbb kdg2 tu tali barut cepat tanggal la..nnti kalo neutral color dh restok, please inform me..thanks..

ummu humaira on January 6, 2011 at 4:10 PM said...

Dear ibu qaisara,

currently barut jenis bertali tak available, bile ade stock nnt sy upload ye. Jenis jahitan tu ade 2 jenis , boleh request, satu dijahit panjang, dan satu lagi dijahit pada hujungnye shj.

Kalau dijahit panjang RM28/set, kalau dijahit hujungnye RM24/set.

anything sy upload dulu gmbrnye bile dh restock ye...nnt boleh pilih.

Thanks dear :)

zatul_amoy on January 7, 2011 at 3:03 PM said...

Hi Kak Ummi...Sy dh dpt dh barut neutral yg di order. Cantik..suke sgt..Tks yer...-Noor Izatul Othman-

ummu humaira on January 9, 2011 at 10:24 AM said...

Hi Izatul,
Alhamdulillah dh selamat terima barut, anyway thanks ye sudi beli...akk jual ye.

applepink on January 11, 2011 at 12:29 PM said...

Salam,

Nak tanye, barut for baby girl tu ada stok tak? Bertali/zap?

Berapa if including postage ke KL ye?

Thanks

ummu humaira on January 11, 2011 at 12:32 PM said...

Wa'alaikumsalam dear applepink,

Barut set baby girl tu ade algi jenis zap on.

Total RM30 including pos laju RM6 ke KL.

Thanks dear.

emy lia said...

i nk order barut babygirl set ada lg tak?

ni emel i..

nooremyliana@yahoo.com

i nk taw price including postage..tq!

Hakimah on January 19, 2011 at 3:51 PM said...

Salam. Saya nak beli 1 plain set washable liners (tak nak warna putih) and 1 set baby boy binder. Berapa tot plus postage?

ummu humaira on January 19, 2011 at 9:03 PM said...

Wa'alaikumsalam dear hakimah,

1 set washable liner : RM25
1 set baby binder: RM24
Postage ke Semenanjung :RM6 / Sabah Sarawak: RM9

nnt tolong emailkan sy detail nama penuh, alamat postage dan no contact ye.

Thanks dear :)

ummu humaira on January 19, 2011 at 9:04 PM said...

Dear emy lia,

sy dh reply to your email ye. please check. thanks :)

aruza narma on January 27, 2011 at 9:00 PM said...

salam....
neutral set tu akan restock tak??

ummu humaira on January 29, 2011 at 8:41 PM said...

salam dear aruza narma,

set neutral barut baby hanya avaialble yg design baru...boleh pilih any design setiap set perlu ade 1pc plain color dan 3pcs bercorak. Tq!

Anonymous said...

akak,bl nk wat yg barut bertali?

ummu humaira on January 30, 2011 at 8:13 AM said...

yg bertali dh restock tp kejap je dh sold out tak sempat nak snap pictures pun, inshaAllah dlm 2, 3hari lagi..

Anonymous said...

sy nk order barut untk bby girl...ni email sy.anje_cinderella@yahoo.com.my

ummu humaira on February 12, 2011 at 3:11 PM said...

dh email. nnt check ye. thanks :)

Tisya said...

salam.. sy berminat yg neutral set.. dan nak yg bertali.. klu ada stok harap email sy ye.. nurulnatisya@gmail.com

ummu humaira on February 18, 2011 at 8:10 AM said...

wa'alaikumsalam,

dear tisya akk dh reply order form tisya dan pertanyaan tisya regarding baby binder ni. please check your email ye.

thanks dear :)

liza said...

Humaira


Set neutral dah re stock ke & dah boleh order ?

ummu humaira on March 7, 2011 at 11:49 AM said...

Dear Liza,

Set neutral restock corak baru.

utk corak ade (gambar seperti di atas):

1)Jungle Friends
2)Colourful Snowflakes on white
3)Baby Toys Prints
4)WeeWoodland ABC on Cream
5)Zoo Animals on White

Plain color ade:
1) brown
2) light green
3) yellow.

each set perlu ade 3 corak dan 1 plain color. boleh pilih mane2 yg berkenan.

Tq :)

mama_izz on March 30, 2011 at 3:08 PM said...

hai salam.. ade lagik tak yang neutral & bab boy punya?? kalau ade saya nak 2 set ni.. emel saya ek izz_da@yahoo. com

ummu humaira on March 30, 2011 at 3:38 PM said...

Dear Izz_da,

sy dh email awak regarding barut baby, nnt check email ye. Tq :)

Papa @ Mama Zara Sofea on March 30, 2011 at 5:21 PM said...

Saya nk tanya, binder ni homemade atau readymade?

ummu humaira on March 30, 2011 at 8:26 PM said...

Dear Papa @ Mama Zara Sofea,

Barut ni homemade..

laily on April 12, 2011 at 11:05 PM said...

salam..barut nie msh ada stok x??klu ada nak yg neutral

laily on April 12, 2011 at 11:07 PM said...
This comment has been removed by the author.
ummu humaira on April 13, 2011 at 3:50 PM said...

salam laily, ade tinggal 1set je lagi jenis velcro..nk ke?

asmaa on April 18, 2011 at 5:48 PM said...

Salam ,
I ade hantar email kat u smalam nk order set nuetral n baby boy nyer binder set,still available..baby due on june,so willing to wait if need to restock

Thank you.

zuraa said...

nk tanya, set baby boy ade lagi x? zap ke bertali?

ummu humaira on April 20, 2011 at 6:16 PM said...

dear asmaa,

dh email awak ye.


dear zuraa,

stok lame semua dh sold out, tgh tunggu stok baru, tp stok baru ni takde set for boy/girl/neutral, sy bg kebebasan pada customer utk pilih any corak.

utk corak baru, boleh refer dis ini:
New PRinted Design

Mardhiya Ahmad Yazid on November 28, 2013 at 10:31 PM said...

Salam..saya nak order barut, nboleh pre order ker? nie email saya ya_ammurah@yahoo.com

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */