Tuesday

Papoose Velcro


Papoose Velcro

Now you can mix with babyland buttons!
 

Get your own Papoose Velcro Cloth Diaper
at

Only RM27/pc with 2 inserts..

or



Let's Save With Little Precious Garden Package Deal


Beli 2pcs Papoose velcro diapers with 4 Inserts
and get FREE 1pcs washable liners (plain color)  
only at RM50.00




ATAU

Beli 5pcs papoose velcro diapers with 10 Inserts
and get FREE 2pcs washable liner (plain color)
only at RM125.00

ATAU


Beli 10pcs papoose pocket diaper  with 20 Inserts

and get FREE 4pcs washable liners (plain color )
only at RM245.00

 

Available Colors:
Blue -
Yellow -
Green -
Purple -
Red -
Orange -
Light Pink - 
White -




Papoose -- High Quality Diaper Products.


Basic characteristics of Papoose baby cloth diapers:
1. Waterproof PUL outside
2. Inner: microfleece material in thick with breathability, Preventing skin suffers diaper rash;
3. Insert: 100% microfiber terry cloth, 3 layers, babys sleeping environment is always moisture which is easy for bringing bacteria, the microfiber insert absorb urine fast and reduce the pollution.
4. Bright color could bring happy and harmonious feeling to baby:
    Science proves that bright color is good to baby on environmental cognition.
5. One size design: S.M.L all in one size. This product could fit weight from 3Kg to 14 Kg.

14 comments:

LeeLyn G on December 29, 2010 at 1:57 PM said...

salam...

Papoose V ne still in stock x?

ummu humaira on December 29, 2010 at 7:07 PM said...

wa'alaikumsalam,

dear LeeLyn G,

ye, available. semua color currently available dan ready stock.

thanks :)

Anonymous said...

salam..
boleh tak campur antara papoose velcro dgn babyland dalam satu pakej?
saya tgk harga pakej yg disediakan utk kedua-dua brand cd ni sama..

ummu humaira on January 9, 2011 at 10:22 AM said...

Wa'alaikumsalam,

Ha'ah Boleh, ramai yg buat mcm tu :)

Anonymous said...

Saya berminat nk taw details psal cloth diapers & pakej tuk mommy to be..

Please reply my email ya.. I da send tp blom dpt reply lg..

Mrs Nik.:

ummu humaira on January 15, 2011 at 9:07 PM said...

Salam dear Mrs Nik,

Sy dh reply mail, maaf ye sbb tak dpt reply earlier, problem dengan modem dr semalam.

Thanks :)

junainie said...

apa beza babyland pocket diapers dgn papoose snap buttons

ummu humaira on February 24, 2011 at 7:50 PM said...

Dear Junainie,

tak bnyk beza sgt cuma mungkin dr segi size papoose buttons besar sket sj dan cutting serta design papoose lebih menarik with colored buttons.

Anonymous said...

salam, Cd yg velcro tp printed ade tak?

-sheeda

ummu humaira on May 3, 2011 at 8:52 PM said...

Salam sheeda,

ade. tp currently out of stock. sheeda kalau interested boleh buat preorder, bgth design mane yg menambat hati k :)

Anonymous said...

A'kum....
saya br nk jd ibu(insyaAllah) dan berminat dgn cd ni.....nk tanye...mcm mane nk order Papoose Velcro?? ade stok lg x? ade x yg bercorak? terima kasih...

ummu humaira on August 2, 2011 at 12:47 PM said...

Wa'alaikumsalam,

kalau berminat utk order papoose velcro please isi order form ye dear. bgth kuantiti dan color. currently ade stok cuma ade certain color yg sold out.

currently yg jenis printed takde.
tq.

Anonymous said...

papoose velcro ni masih in discount x? 2psc rm 50.klu ya saya nak oder...

ummu humaira on August 16, 2011 at 3:33 PM said...

yes dear 2pcs=RM50 (belum masuk kos postage). sy dh reply your order, please check email. tq :)

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */