Saturday

NEW ! Baby Land Cloth Diaper Printed Version


New Printed Design 2011 ! 

BabyLand Cloth Diaper 

Get this latest printed design cloth diaper from BabyLand 2011 !




Only at RM28/pc 
RM27/pc !!


not only this..



CLOCKWISE From TOP LEFT
Fishy Around Here - Available
Retro Party Available
Always Winter Penguin - Available
Birthday Bear - Available



you can also...

Add on RM2/pc to our Diaper Deals to change one of the 
Baby Land cloth diaper 
plain colors and get this adorable cloth diaper!


Eg. Buy 2 cd with 4 inserts only RM50
add RM2 and you get 1 plain color and 1 of the Baby Land PRINTED cloth diaper designs..


Blue Swirl Party - Available
Sakura Pink Swirl - STOPPED PRODUCTION
Green Tiger SportsSTOPPED PRODUCTION
East Style Bunny - Available
Hello Kitty - Available 
Velvet Party - Available
Nighty Star - Available
Baby Jeans - Available

Hurry up while stocks lasts !

5 comments:

ros on November 7, 2010 at 4:47 PM said...

singgah kecni juga..

Anonymous said...

saya tak berapa paham la tambah rm2 untuk tukar kan dengan pe ye ummu??

ummu humaira on December 26, 2010 at 8:33 PM said...

oo..yg package babyland Little Precious Garden RM50(belum masuk postage) utk 2pcs plain color + FREE washable liner (worth RM5).

Kalau nak tukar printed babyland, each pc kena tambah RM2 mksdnye kalau nak tukar 1pc kepada babyland printed so total RM52 dpt 1 plain color cd dan 1 printed cd. kalau nak tukar both pcs kpd printed total RM54(belum masuk kos postage)dan seterusnye.

hopefully faham ye. kalau masih tak faham boleh email sy: ummu.humaira@yahoo.com

Thanks :)

nana said...

mc available ka ni?
kalau sy beli package babyland Little Precious Garden RM50, then tambah RM4 sy akan dapat 2pcs CD Little Precious Garden, dan 2pcs CD Little Precious Garden....MCM TU KAN?

kalau mcm tu sy nak order...

ummu humaira on September 15, 2011 at 12:19 AM said...

To Nana: A'ah, 2pcs printed BabyLand Cloth Diaper bermakna RM54.. blh mail atau isi order form ye.. Tq..

 

TERMA & SYARAT Pembelian

Semua item yang dijual di Little Precious Garden adalah brand new dan ready stock kecuali dinyatakan sebaliknya.

Pesanan: Untuk pesanan, sila isi borang order form di sebelah atas kanan blog atau nyatakan
Nama Penuh:
Alamat:
No. Tel:
Detail Item:
(jenis item mommies minati, saiz, kuantiti)
dan hantarkan kepada ummu.humaira@yahoo.com

Harga: Semua harga tidak termasuk kos penghantaran kecuali dinyatakan.

Item: Penghantaran akan terus dibuat pada hari bekerja seterusnya setelah pembayaran disahkan serta stok order juga disahkan..

Kami memberi jaminan 100% kepuasan pelanggan bahawa barangan yang di hantar adalah bebas dari sebarang kerosakan semasa penghantaran barangan dibuat. Kami menerima pemulangan barangan dari pelanggan yang dihantar semula kepada kami 3 hari dari tarikh anda menerima barangan dan tertakluk kepada syarat-syarat berikut :

  • Kesilapan penghantaran barangan atau barangan rosak (bukan disebabkan oleh proses penghantaran pos) dan
  • Barangan dipulangkan kepada kami sebagaimana keadaan asal barangan tersebut

Kami akan memulangkan semula wang anda 100% beserta dengan kos menghantar balik (melalui pos) kepada kami jika terbukti kesilapan berpunca dari pihak kami dan memenuhi syarat-syarat diatas. Anda boleh memulangkan barangan tersebut ke alamat kami.

(Barangan yang tidak rosak dan tiada kesilapan semasa penghantaran adalah tidak boleh dipulangkan semula)


All sales are final. Goods sold are not exchangeable or refundable.

Item yang Rosak: Semua item telah diperiksa. Pihak Little Precious Garden tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan item selepas penghantaran dibuat. Thus, lost item is at buyer's risk.

Cloth Diaper, Breastpumps, Children's Wear@ Little Precious Garden Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino

/* widget */